Forums  ›  Gezellig Kletsen.com  ›  Gezellig Kletsen.com
 

Maandhoroscoop

Advertise here!!

Citeren13.06.20170 likes

 

Maandhoroscoop juni voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Liefde & relaties

De eerste week van juni staat in het teken van de Venus-Uranus combinatie. Twee planeten die dicht bij elkaar staan in het teken Ram. Deze combinatie kan verrassingen, veranderingen van plannen of vernieuwingen brengen. Iemand kan plotseling je leven weer binnenkomen of je juist verlaten. Op 6 juni gaat Venus het huis van geld binnen. Romantiek wordt dan minder en praktische en financiële zaken worden belangrijker. Gevoelszaken worden dan sterk beïnvloed door materiële zaken.

 

Positief is, dat in juni communiceren makkelijker gaat. Je voelt je daarom ook eerder aangetrokken tot mensen die op dezelfde golflengte zitten en dezelfde gedachten en interesses delen.

Werk en carrière

Goed nieuws. Juni is een goede maand voor Rammen wat betreft geld. Je inkomen neemt toe en je kan giften of bonussen verwachten. Op je werk word je uitgedaagd door zaken als communicatie, onderhandelingen, reizen of examens. Het is een feit dat je die uitdagingen veel beter aankan als onderdeel van een groep, dan alleen. Je bent deze week erg geïnteresseerd in onroerend goed, eigendommen waaronder ook auto’s en je steekt daar veel energie in. Misschien verhuis je, voer je reparaties uit of richt je de boel opnieuw in.

Lichaam en geest

Juni 2017 is een maand die veel van Rammen vraagt. Vooral van het zenuwstelsel. Je staat onder druk en dat maakt je moe, irriteert je en brengt je uit balans. Mars maakt daarbij ook nog eens een vierkant met Jupiter wat aanleiding kan zijn tot excessen. Rammen doen er goed aan om een beetje rustig aan te doen deze maand.

Advies: Ontmoet nieuwe mensen en breid je sociale kring uit. 

Maandhoroscoop juni voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties

Op 6 juni gaat Venus, de liefdesplaneet het teken Stier binnen en blijft daar tot 5 juli. Dat is een aangename stand en gunstig voor de liefde en emoties. Venus maakt je sensueel en vergroot de kracht van de verleiding, het brengt harmonie en vergroot je kansen op romantiek. Met andere woorden, als je een goede relatie hebt, wordt die alleen maar beter. Heb je geen relatie dan is het deze maand niet moeilijk om er één te beginnen.

 

Aan de andere kant is daar ook Mars, de planeet die heerst over je huis van relaties, en die benadrukt communicatie en zorgt dat je een voorkeur hebt voor mensen met dezelfde ideeën en interesses. Brieven, mails of andere geschreven berichten lijken deze maand belangrijk voor het liefdesleven van de Stier.

Werk en carrière

Werk en verantwoordelijkheden zijn een constante tijdens juni 2017. Gelukkig doe je je werk graag en vind je het niet erg om uitgedaagd te worden. Hoewel je misschien niet meteen de waardering krijgt die je verdient, zal je werk vroeg of laat echt wel opgemerkt worden.

Juni brengt je voordeel op financieel gebied. De Zon, Mercurius en Saturnus vormen een lijn tussen je financiële huizen en dat wijst op meer inkomsten, het oplossen van financiële kwesties of het doen van gunstige zaken. Het is misschien niet makkelijk om deze maand met al je verantwoordelijkheden om te gaan. Maar omdat Mercurius, de planeet die heerst over je huis van geld, gunstig staat heb je het geluk aan je kant.

 

Lichaam en geest

Juni is een prima maand om kleine medische probleempjes op te laten lossen, periodiek op controle te gaan of verbeteringen aan te brengen in je lifestyle. Of gewoon beter voor je lichaam te gaan zorgen.

Ook als je van plan bent om cosmetische ingrepen te laten doen of andere beautybehandelingen, dan is dit de goede tijd daarvoor.
Advies:

Voorzichtig  met je uitgaven, ook al kom je nog zulke mooie dingen tegen.

Maandhoroscoop juni voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Liefde & relaties

Met de Zon en Mercurius in jouw teken Tweelingen de hele maand juni, voel je je lekker in je vel. Je bent extravert en straalt energie uit. Je trekt de aandacht naar je toe waar je ook staat of gaat.

 

De Zon en Mercurius vormen ook een gunstig aspect met Jupiter, de planeet die heerst over jouw huis van relaties en die zich toevallig net in je huis van erotiek bevindt. Dat kan leiden tot allerlei romantische omstandigheden. Je moet er alleen wel voor open staan.

Alleen Venus, de liefdesplaneet, bekijkt alles op een afstandje. Venus maakt je terughoudend en mysterieus. Alsof heimelijke relaties de voorkeur hebben boven openlijke. Alsof er iets is waar je niet tevreden mee bent, maar het goed verbergt.

Werk en carrière

De Zon bevindt zich in jouw teken. Dat geeft je kracht autoriteit, aanzien en het vermogen om op te vallen op een positieve manier. En dan is daar ook nog Mercurius, die je geest snel maakt en je het vermogen geeft om snel tot een goed oordeel te komen en geluk met zich meebrengt.

Dat geluk wordt nog eens versterkt door de driehoek die de Zon en Mercurius maken met Jupiter. Je kan dus succes en vooruitgang verwachten. Toch kunnen er ook wel momenten zijn dat niet alles gaat zoals het zou moeten gaan. Dat is dan meestal de fout van Saturnus.

Geld en zaken zijn de hele maand belangrijk voor Tweelingen. Vooral tijdens het laatste deel van de maand. Je kan veel geld verdienen, maar overhaast niets, neem geen risico’s en overdrijf niet.

 

Lichaam en geest

Juni is meer ontspannen dan de vorige maand. Je voelt je vrijer en optimistischer. Bovendien is je lichamelijke conditie goed. Maar blijf uit de buurt van alles waar ‘te’ voor staat, inclusief te veel spanning. Mars bevindt zich namelijk in een positie die het je dan moeilijk zou kunnen maken.

Advies

Promoot jezelf of dingen die je gemaakt hebt.

Maandhoroscoop juni voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Liefde & relaties

Met Mars in jouw teken in de maand juni, zijn je verlangens en instincten sterker. Zo kan je je op het eerste gezicht aangetrokken voelen tot iemand en sterke emotionele behoeften voelen. Je hoeft dan ook niet lang na te denken voor je de eerste stap neemt. Venus, de liefdesplaneet bevindt zich op een plek die een gunstige combinatie maakt met Pluto in je huis van relaties. Dat belooft extra geluk in de liefde.

 

Juni kan er dus best goed uitzien, zij het niet dat Saturnus hier en daar wat roet in het eten kan gooien. Saturnus brengt altijd beperkingen met zich mee. Verder kan deze stand van Mars, als je er niet verstandig mee omgaat, snel leiden tot riskante situaties of conflicten.

Werk en carrière

Voor Kreeften is juni 2017 een maand van initiatief en actie op professioneel gebied.

Met Mars in jouw teken, en tegelijkertijd ook de planeet die heerst over je carrière, is je ambitie en ondernemingszin groot. Het zet je aan tot dingen of tot noodzakelijke procedures om je doelen te bereiken. En die doelen liegen er niet om, want je bent ook nog eens competitief en assertief.

Omdat Saturnus zich al een tijdje in je huis van werk bevindt, is het mogelijk dat de stand van Mars je nu verder helpt en de beperkingen van Saturnus overwint. Bijvoorbeeld met projecten waar je al een tijd over nadacht of waar je de energie of de moed niet voor had. Succes kan je vooral het laatste deel van de maand verwachten. Evenals financieel succes.

 

Lichaam en geest

Tijdens juni heb je veel energie. Maar het eerste deel van de maand ben je erg druk en snel opgewonden en eerder boos, met alle gevolgen van dien. Je conditie neemt toe in het laatste deel van de maand als de Zon jouw teken binnengaat.

Advies

Haast je niet. Denk goed na voor je ergens aan begint.

Maandhoroscoop juni voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Liefde en relaties

Tijdens het eerste deel van de maand juni, staat de Zon recht tegenover Saturnus, de planeet die heerst over je huis van relaties. Daardoor kan de Leeuw wel wat last hebben van tegenstrijdigheden, vertragingen en misverstanden. Je kan het idee hebben dat je partner je niet begrijpt en alsof er een afstand tussen jullie is. En de Leeuw zelf legt de lat ook wel erg hoog.

 

Door de stand van Venus hecht je erg aan sociale status en prestaties op het gebied van werk. Je voelt je aangetrokken tot mensen die aan die voorwaarden voldoen. Het maakt het moeilijk om te zien of je echt gevoelens hebt voor iemand of dat je verblind bent door positie of aanzien.
Gelukkig bevindt Saturnus zich in een goede positie. Mocht je last hebben van ongemakken, dan is het slechts tijdelijk.

Werk en carrière

Juni is een goede maand voor het werk en de carrière van Leeuwen. Venus in je huis van carrière, maakt de weg vrij voor succes. Dat succes krijg je vooral door geluk of door je persoonlijke charme, maar kan voor een deel natuurlijk ook te danken zijn aan je talenten of omdat je je met al je passie voor iets inzet.

De Zon trekt door een gunstig huis deze maand. Het huis dat te maken heeft met populariteit, publiek en groepsactiviteiten. Je kunt af en toe wel wat tegenstand krijgen, maar dat komt goed met wat geduld en doorzettingsvermogen.

Over het algemeen kan je je deze maand het beste richten op dingen die kan beheersen en die je onder controle kan houden, zowel wat betreft werk als financiën.

 

Lichaam en geest

Al met al is juni best een goede maand omdat de Zon zich in een gunstig huis bevindt. Maar de situatie kan op en neer gaan omdat de Zon recht tegenover Saturnus staat. Mars en Pluto bevinden zich op de lijn tussen je huizen die met gezondheid te maken hebben. Zorg daarom goed voor jezelf en vermijd risico’s.

 

Advies: : Blijf uit de buurt van mensen die het niet goed met je voor hebben. 

Maandhoroscoop juni voor het sterrenbeeld Maagd (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

Tijdens de maand juni gaat het met je liefdesleven eigenlijk op dezelfde voet door als de afgelopen maanden. Het kabbelt rustig voort en wordt vooral geleid door praktische aangelegenheden en interesse in geld, zaken en huis en eigendom. Je partner kan je deze maand steunen bij professionele of sociale activiteiten of dat soort activiteiten kunnen een positief effect hebben op je relaties.

 

Relaties en huwelijken die al langer bestaan gaan beter dan nieuwe liefdesrelaties of relaties die nog niet lang bestaan. Deze laatste kunnen te maken krijgen met complicaties en misverstanden. Mannelijke Maagden hebben deze maand een voordeel boven de vrouwelijke Maagden. Hun mannelijkheid wordt benadrukt, valt extra op en wordt als aantrekkelijk beschouwd.

Werk en carrière

De Zon en Mercurius bevinden zich in het huis van carrière van de Maagd. Dit is daardoor een prima maand voor succes en aanzien. Maar omdat de Zon en Mercurius recht tegenover Saturnus staan in het midden van de maand, kan dat de zaken wel wat ingewikkelder maken.

Maagden kunnen goed nieuws verwachten rondom geld. De Venus-Uranus combinatie kan voor verrassingen zorgen tijdens de eerste week van juni. Bovendien maken de planeten in het huis van carrière en het huis van geld gunstige combinaties die ook tot meer inkomsten kunnen leiden.

 

Lichaam en geest

Je bent in topvorm en je stemming is ook goed. Ondanks dat kan je beter wel op je gezondheid letten. De Zuidelijke Maansknoop in je huis van gezondheid die recht tegenover de Zon en Mercurius staat kan voor verrassingen zorgen op dit gebied. Wees ook voorzichtig als je op reis gaat of spullen verplaatst.
Advies:  Stel je doelen en ga ervoor. Laat je door niets tegenhouden. 

Maandhoroscoop juni voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

Oh, oh, tijdens de maand juni spelen geld en carrière zo’n belangrijke rol, dat er maar weinig tijd overblijft voor relaties. Laat staan liefde.

 

Binnen je liefdesleven zullen discussies dan ook vooral gaan over geld en werk. En als jullie samen iets ondernemen, zal dat vooral door genoemde onderwerpen gemotiveerd worden. Dus als de ene partner moeite doet om op het werk of op sociaal vlak vooruit te komen, dan zal de andere partner dat moeten ondersteunen.

Communicatie binnen de relatie kan wat moeizaam gaan deze maand. Gelukkig is dit iets dat tijdelijk is.

Werk en carrière

Met de strijdlustige planeet Mars in je huis van carrière wordt de maand juni vooral een maand met veel competitie. Je werkt aan je doelen, je spreekt je duidelijk uit en je vecht voor de dingen die je voor elkaar wilt krijgen, je vertrouwt op jezelf en je wilt jezelf bewijzen. Je toont zelfs leiderscapaciteiten.

Deze positie van Mars kan je succes en overwinningen brengen. Maar het is ook een stand die kan zorgen voor ongehoorzaamheid waardoor je problemen kan krijgen met leidinggevenden of andere autoriteiten. Geld komt deze maand van twee kanten: door je werk en van sponsors, giften of erfenissen bijvoorbeeld. Juni is een goede maand voor zaken en financiële activiteiten.

 

Lichaam en geest

In juni kan de Weegschaal makkelijk te veel stress opbouwen en dat zet je dan eerder aan tot ongezond gedrag als te veel eten en drinken, snoepen, enz. Ook de positie van Venus kan deze maand bijdragen tot onrust en pessimisme. Maar juni is wel een goede maand om je eigen gedrag te analyseren en goed naar je onderbewustzijn te luisteren.

Advies

Koop iets moois voor jezelf of voor je huis. 

Maandhoroscoop juni voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties

Juni lijkt voor Schorpioenen geluk in de liefde te brengen. Venus, de liefdesplaneet en de planeet die heerst over je huis van relaties gaat jouw huis binnen op 6 juni en blijft daar tot 5 juli. Onder deze stand heb je veel liefde te geven en trek je ook makkelijk liefde aan.

 

Relaties worden meer ontspannen, harmonieuzer en aangenamer. Je ziet je partner door een roze bril en jullie genieten van elkaars gezelschap. Als je single bent kan je deze maand iemand ontmoeten die je meer dan graag mag. Aandacht genoeg. De maand juni is seksueel zwaar geladen door Neptunus in je huis van seks en erotiek, de positie van Mars als planeet van de hartstocht en de Zon.

Werk en carrière

Deze maand zijn teamwork, contracten, klantenzorg en samenwerken belangrijk. Als je de competitie met iets of iemand aangaan, dan heb jij het geluk aan je kant. Dankzij de positie van Mars kunnen reizen, culturele en spirituele onderwerpen daarbij ook een rol spelen.

Een ander actief gebied in je horoscoop is geld. Met de Zon en Mercurius in je 8ste huis, worden je zakelijke eigenschappen benadrukt. Je kan deze maand geld verdienen door extra inkomsten, giften of andere manieren waarop anderen je geld geven.

 

Lichaam en geest

Tijdens de maand juni ben je wat overgevoelig. Je hebt de neiging om te veel aandacht te besteden of te piekeren over mysterieuze zaken of dingen die je niet goed kan begrijpen. Bespreek je zorgen met anderen. In gezelschap van anderen bloei je op en dat heeft een therapeutisch effect op je.

Advies

Stel jezelf open, wees sociaal en maak nieuwe vrienden

Maandhoroscoop juni voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties 

Tijdens het eerste deel van juni 2017 zijn relaties belangrijk voor de Boogschutter. De Zon en Mercurius bevinden zich allebei in je huis van relaties. De mensen om je heen, mensen van wie je houdt, krijgen al je aandacht. Zij zijn het middelpunt van je bestaan en je past de rest eropaan. Je liefdesleven is deze maand ook belangrijk.

 

Venus, de liefdesplaneet bevindt zich in je huis van werk en verantwoordelijkheden. Er bestaat een verbinding tussen werk en verplichtingen aan de ene kant en gevoelens aan de andere kant. De verbinding is waarschijnlijk positief. Je werkt aan iets waar je van houdt of je beleeft een romance op je werk.

Werk en carrière

De Zon en Mercurius bevinden zich beiden in je 7e huis van relaties. Dus een groot deel van het succes dat je op je werk kan behalen, hangt af van je vermogen om samen te werken, van werkrelaties en hoe je met de mensen om je heen communiceert.

Er kunnen nieuwe samenwerkingsverbanden of voorstellen daarvoor ontstaan. Maar je kan ook betrokken raken in een competitie of strijd. Gelukkig heb je, als je de planeten bekijkt, veel kans om die strijd te winnen.

In je 6e huis zorgt Venus ervoor dat je je werk met meer passie en plezier doet. Je maakt je werkomgeving aantrekkelijker, je bent creatiever en maakt meer gebruik van je talenten. De lijn tussen je twee financiële huizen wordt bezet door Mars en Pluto en brengt extra activiteit op dit gebied. Die financiële activiteit kan zowel tot succes als verlies leiden.

 

Lichaam en geest

Wat betreft lichaam en geest is juni 2017 een vrij neutrale maand. Waar Boogschutters wel last van kunnen hebben deze maand is van stress en een gebrek aan innerlijke rust.

Verder is deze maand heel geschikt om gezondheidsproblemen aan te pakken met therapieën, massages of andere behandelingen.

 

Advies: Geef je op voor een groepsproject. 

Maandhoroscoop juni voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari)

Liefde & relaties

Voor Steenbokken is juni een maand vol sensualiteit en intense gevoelens. Venus, de liefdesplaneet bevindt zich in je huis van liefde en erotiek. De ideale plaats om te kunnen genieten van alle facetten van liefde en romantiek. Venus geeft je extra aantrekkingskracht en geluk in de liefde. Maak dus het beste van deze maand door een nieuwe relatie te beginnen of je bestaande relatie te verbeteren.

 

Mars bevindt zich in je huis van relaties en brengt daar energie, passie en verlangen. Deze stand kan zorgen voor plotselinge aantrekkingskracht en geeft je moed om de eerste stap te nemen. Mars is ook een beetje ongeduldig en weinig tactvol, dus pas op dat je mensen niet afschrikt.

Werk en carrière

Juni 2017 lijkt een prima maand te worden voor het werk van de Steenbok. De Zon en Mercurius in je huis van werk maken een harmonieuze combinatie met Jupiter in je huis van carrière. Dat belooft succes, goede prestaties en erkenning. Daar komt ook nog bij dat Venus, de planeet die heerst over je huis van carrière, die een sterke positie inneemt in een goed huis.

Er zijn misschien wel wat kleine obstakels en vertragingen in juni, maar het is verder een efficiënte en productieve maand waarin je je talenten kan tonen. Samenwerken en contracten zijn ook een belangrijk onderdeel deze maand. Het vraagt wel om een diplomatieke en rustige benadering.

 

Lichaam en geest

De situatie op de lijn tussen de twee huizen die betrekking hebben op ziekte en gezondheid, is vrij gespannen. De Zon en Mercurius staan recht tegenover Saturnus en wordt nog eens versterkt door het vierkant met Neptunus. Dat kan voor onplezierige effecten zorgen. Oude kwaaltjes zouden kunnen opspelen. Zorg voor een gezonde manier van leven en werk aan je conditie.

Advies

Organiseer een reünie met familie of met oude vrienden.

Maandhoroscoop juni voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

De aanwezigheid van de planeet Mars in het 5e huis zet je liefdeshormonen in een hogere versnelling de eerste dagen van juni. Maar ook als Mars weer vertrokken is, blijft het huis van liefde en erotiek invloed uitoefenen door de aanwezigheid van de Zon en Mercurius.

 

Als we ook nog rekening houden met het feit dat de Zon heerst over het huis van relaties van de Waterman, dan is wel duidelijk dat juni een maand vol romantiek en passie kan worden. Het is een spannende periode die gunstige omstandigheden schept voor de liefde in al haar vormen.

Deze stand van de planeten vergroot trouwens ook de interesse in het krijgen van kinderen of de rol van ouder.

Werk en carrière

Op 4 juni gaat Mars je huis van werk binnen. Mars is niet alleen een planeet die zorgt voor extra activiteit, het is ook de heerser van dit huis. Watermannen zullen zich extra gemotiveerd voelen en efficiënter werken. Mars in je huis van werk kan ook voor veel werk, haastklussen en situaties die uit de hand lopen zorgen. In dat soort situaties moet je snel handelen en assertief zijn.

Mars maakt gunstige combinaties met Jupiter en Neptunus en bevindt zich in je huis van geld en vandaar kan je verwachten dat je goed beloond wordt voor je inspanningen. Juni is ook een bijzonder geschikte maand voor creatieve en artistieke werkzaamheden.

 

Lichaam en geest

Je wordt gesteund door Jupiter, Saturnus en Uranus en het eerste deel van de maand ook door de Zon en Jupiter. Je barst van energie en je conditie en uithoudingsvermogen is uitstekend. Alleen, Mars is nu net niet de planeet die je graag in je huis van gezondheid hebt. Want dat betekent dat je ondanks je goede gezondheid plotseling last kan krijgen van kwaaltjes of blessures. Voorzichtig dus.

 Advies: Organiseer een romantisch dineetje en maak je slaapkamer wat romantischer 

Maandhoroscoop juni voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

Liefde & relaties 

Met Mars in je huis van erotiek bereikt je seksuele energie hoge pieken. Emoties zijn intens en vol passie. Je lijkt deze maand alles over te hebben voor de liefde, reageert snel op uitdagingen en je houdt ervan om te provoceren. Ook speel je deze maand juni graag met vuur. Er hoeft maar een idee in je hoofd op te komen en je brengt het meteen ten uitvoer. Hoe gek dat idee ook is.

 

Venus in je derde huis, maakt je romantisch en zorgt ervoor dat je je liefde ook met woorden goed  kan uitdrukken. Misschien schrijf je liefdesbrieven of verklaar je iemand de liefde. En anders sla je misschien aan het daten of maak je wandelingen of korte reisjes. Allemaal in naam van de liefde. Vissen met een langere relatie steken veel aandacht in hun huis. Ze maken het extra gezellig en comfortabel.

Werk en carrière

Tijdens de maand juni 2017 maak je liever plezier of steek je je aandacht in je huis of familie dan dat je het aan je werk besteedt. Huis, tuin en onroerend goed hebben deze maand wel raakvlakken met je werk. Misschien werk je veel van huis uit of is je huis juist een storende factor die je weerhoudt om je werk goed te kunnen doen. Het is wel een goede tijd om plannen te maken en afspraken te plannen voor vergaderingen en onderhandelingen. Werk dat je doet met je handen, rekenwerk en creatief en artistiek werk liggen je extra goed. Financieel is er wat druk. Dus verspil geen geld en neem geen risico’s op dit gebied.

Lichaam en geest

Juni kan een vermoeiende maand zijn voor Vissen. De planeet Saturnus staat recht tegenover je heerser van je huis van gezondheid. Dat vraagt om extra aandacht voor je gezondheid. Vooral als je er een ongezonde lifestyle op nahoudt of jezelf blootstelt aan negatieve invloeden. Het is wel een goede tijd om aan een sportprogramma te beginnen of je conditie te verbeteren.

 

Advies: Lees of leer iets waar je echt plezier in hebt. Schrijf, schilder of doe iets creatiefs.

 

 

 

 

 

 

Bron rubriek.nl
 
 
Citeren13.06.20170 likes

oh jeeh, staat me wat te wachten...

 

o_-
Citeren01.07.20170 likes

ben benieuwd wat juli te bieden heeft

 

Citeren02.09.20170 likes

Maandhoroscoop september voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Liefde & relaties

Wat betreft de liefde is September de beste maand van het jaar voor Rammen. De eerste weken van de maand bevindt Jupiter zich in je huis van relaties en Venus bevindt zich in je huis van liefde en erotiek.

Venus maakt ook nog een gunstige combinatie met de Noordelijke Maansknoop wat betekent dat er iets kan gebeuren van betekenis, iets dat je je nog lang zal herinneren.

De laatste week van September zullen de Zon en Jupiter zich samen in je huis van relaties bevinden. Dat belooft kansen en brengt belangrijke en gelukkige gebeurtenissen met zich mee.

Werk en carrière

September 2017 belooft een dynamische maand te worden wat betreft werk. Zowel de Zon als Mars en Mercurius trekken door je huis van werk deze maand. En Mercurius beweegt weer in de goede richting vanaf 5 september. Een goede tijd om dingen eens goed opnieuw in te richten of te reorganiseren.

Dit is geen gemakkelijke maand. Je kan te maken krijgen met valkuilen, beoordelingsfouten en verwarrende omstandigheden. Je kan moeite hebben met concentratie. Dit wordt allemaal veroorzaakt doordat genoemde planeten recht tegenover Neptunus staan. Maar desondanks kan je dingen bereiken als je maar voorzichtig te werk gaat. Financieel gaat het goed, vooral de eerste weken van september.

Lichaam en geest

De lijn tussen de twee huizen van gezondheid zijn heel actief. Daardoor is het niet uitgesloten dat je te maken krijgt met dingen of behandelingen die je gezondheid aangaan. Maar het kan ook betekenen dat je zelf actief aan je conditie en gezondheid gaat werken.

Advies

Stel je prioriteiten, delegeer dingen voor zover mogelijk en werk geduldig de ene klus af voor je met de volgende begint.

 

 

 

Maandhoroscoop september voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties

In september neemt de behoeften en het verlangen naar liefde toe. Je huis van liefde, plezier en seksualiteit wordt bezocht door de Zon, Mars, Mercurius en Venus. De Zon zorgt voor vitaliteit en warmte, Mars zorgt voor passie en verlangen, Venus brengt sensualiteit en verleiding en Mercurius is de planeet die heerst over dit huis.

Het is een maand om te experimenteren met seksualiteit en je fantasieën uit te leven. September brengt kansen op liefdesgebied en zorgt voor omstandigheden dat je makkelijk verliefd wordt.

Wees wel voorzichtig op wie je verliefd wordt, er bestaat een kans dat jezelf makkelijk voor de gek houdt.

Werk en carrière

Venus maakt een gunstige combinatie met Saturnus, de planeet die heerst over je huis van carrière en met Jupiter die zich in je huis van werk bevindt. Jupiter zorgt voor goede prestaties en succes met de daarbij behorende financiële beloning. Het is mogelijk dat je familie of gezin je actief helpt bij je werk of carrière.

September is een geschikte maand voor promotie, presentatie van producten of je talenten.

Het ene moment vindt je je werk prettig en makkelijk. Het volgende moment wordt je afgeleid door romantische of andere avontuurtjes. Dit kan uiteindelijk zelfs gevolgen hebben voor je financiën.

Lichaam en geest

September kan Stieren oplossingen brengen voor kwaaltjes of helpen met het zetten van stappen op weg naar een gezondere lifestyle. Het is ook een prima tijd om te gaan wandelen, dansen, fietsen of fitnessen. Maar overdrijf niet.

 

Advies:

Vertrouw niet te veel op anderen maar ga vooral uit van je eigen kracht.

Maandhoroscoop september voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Liefde & relaties

Jupiter helpt je nog steeds deze maand als het om de liefde gaat. Jupiter werkt samen met Saturnus en moedigt eerder serieuze relaties aan dan luchtige flirts.

Gedeelde verantwoordelijkheden kunnen een rol spelen bij jou en je partner. Je relatie kan er sterker door worden. Je lijkt vooral geïnteresseerd te zijn in huis en eigendommen. Dat komt ook door de positieve invloed van de Zon, Mars en Venus deze maand.

Single Tweelingen of diegenen die op zoek zijn naar een korte affaire lijken daar weinig plezier of bevrediging uit te halen. Het zou zelfs tot complicaties kunnen leiden, vooral de tweede helft van de maand.

Werk en carrière

In september trekken de Zon, Mars, Mercurius en Venus allemaal door ht huis dat verantwoordelijk is voor onroerend goed, eigendommen, huizen, inrichting en opruiming. Het lijkt dus de tijd voor Tweelingen om te (ver)bouwen, in te richten, te klussen en op te ruimen. Sommige Tweelingen zullen ook geïnteresseerd zijn in planten, tuinieren en de natuur.

Je werk is veeleisend maar speelt zich vooral af op de achtergrond. Pas aan het einde van de maand wordt je werk meer zichtbaar en zie je resultaat. Mercurius neemt op 5 september zijn normale richting weer aan en vanaf dan zal het leven weer een stuk soepeler verlopen.

De eerste weken van september staan vooral in het teken van nieuwe contacten door nieuwe samenwerking of nieuwe klanten.

Lichaam en geest

Dat Mercurius zijn normale richting weer inneemt, heeft ook positieve gevolgen voor je conditie.

Het probleem is wel dat Mercurius vrijwel de hele maand op één lijn staat met Mars. Dit brengt extra energie, een betere reactiesnelheid en efficiëntie. Maar ook ongeduld, haast, conflicten en het risico of blessures door snijden, branden of andere ongelukjes. Beetje rustig aan doen dus.

 

Advies:

Probeer ongemakken en vervelende situaties die met huis en/of ouders te maken hebben, te voorkomen.

 

Maandhoroscoop september voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Liefde & relaties

De positieve combinatie die gevormd wordt door Saturnus, heerser van je huis van relaties en Venus, de liefdesplaneet, werpt zijn vruchten af in de eerste weken van september. Je relatie staat deze maand ook in verband met geld, het samen uitvoeren van een bepaalde taak of gedeelde verantwoordelijkheid.

Mars de planeet die heerst over je huis van liefde en seksualiteit, maakt een combinatie met andere planeten die communicatie belangrijk maakt. Gesprekken in levenden lijve of via de telefoon of app en reizen zijn hierbij belangrijk.

Het is ook mogelijk dat je wisselende gevoelens hebt. Voor dezelfde persoon of voor twee personen op dezelfde tijd.

Werk en carrière

De grootste kwaliteit van Kreeften tijdens de maand september is het verwerken en sorteren van informatie en het maken van berekeningen.  Dat komt door de positie van Mars in je huis van carrière. Communicatie is ook hier belangrijk, of het nu gesproken of geschreven is. Denk hierbij ook aan presentaties, voordrachten, onderhandelingen, enz. Het is ook goed mogelijk dat je moet reizen voor je werk.

Geld is geen onderwerp van aandacht tijdens de eerste twee weken van september. Venus bevindt zich in je huis van geld en dat geeft meestal aan dat er geen reden tot zorg is.

Het laatste deel van de maand is goed voor zaken met eigendommen of onroerend goed.

Lichaam en geest

Kreeften kunnen zich heel gestrest voelen deze maand. Er is een energie die snel leidt tot opwinding, moeilijkheden met concentratie, gehaastheid en de neiging tot overdrijven.

Neem korte pauzes om geestelijk tot rust te komen en doe niet teveel dingen tegelijk.

Maandhoroscoop september voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Liefde en relaties

De eerste weken van september heb je Venus, planeet van liefde en harmonie aan jouw kant. Deze gunstige positie van Venus in Leeuw houdt aan tot 20 september. Deze stand brengt geluk en maakt je charmant en geeft je verleidingskracht. Het geeft je een sensuele uitstraling die anderen aantrekt.

Venus, vormt ook nog een gunstige combinatie met Saturnus en Jupiter, de planeet die heerst over je huis van liefde en erotiek. Het is een combinatie die niet vaak voorkomt en die mooie kansen kan bieden en geluk brengt.

Tussen 5-20 september is de Zon ook nog eens in het gezelschap van de passionele planeet Mars. Dus dat ziet er goed uit.

Werk en carrière

Venus, de planeet die heerst over je huis van carrière, bevindt zich in jouw teken Leeuw. Bovendien maakt Venus een positieve combinatie met andere planeten, met name de eerste weken van september. Dat belooft succes, aanzien en controle over je professionele leven.

Je huis van geld krijgt ook een golf van positieve energie over zich heen. Dit huis profiteert deze maand van de positiviteit van de Zon, de moed en ondernemerslust van Mars en de slimmigheid en handigheid van Mercurius. En het laatste deel van de maand komt daar ook nog de charme van Venus bij.

Je kan dus best tevreden zijn met je werk en carrière deze maand. Maar je zoekt waarschijnlijk wel naar nieuwe manieren om je inkomsten te vergroten.

Lichaam en geest

Je stemming en humeur zijn prima, vooral het eerste deel van september. Dat heb je te danken aan de vrolijke en optimistische aanwezigheid van Venus in jouw teken.

Aan de andere kant bevindt de Zon zich dicht bij Mars. Dat zorgt voor het soort energie waardoor je sneller risico’s neemt. Je haast je meer en bent sneller onvoorzichtig waardoor de kans op ongelukjes en blessures toeneemt.

 

Advies

Verspil geen geld aan nutteloze dingen. Zet het liever opzij voor later.

 

Maandhoroscoop september voor het sterrenbeeld Maagd (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties

Met de Zon in jouw teken tot 22 september heb je voldoende energie, vitaliteit en uitstraling. Het zorgt ervoor dat je opvalt en uitblinkt en het zorgt voor gunstige omstandigheden.

Mars gaat op 5 september het teken Maagd binnen. Mars staat bekend om zijn passie en sterke verlangens. Met andere woorden, als je iemand wilt verleiden kan niets en niemand je tegenhouden. De energie die je uitstraalt is sexy.

Je bent moediger en extraverter dan normaal waardoor het makkelijker is om de eerste stap te zetten. Maar wees voorzichtig met de keuzes die je maakt. Idealiseer je potentiële partner niet.

Maar de situatie wordt nog idealer als Venus op 20 september jouw teken binnengaat.

Werk en carrière

Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken en over je huis van carrière, neemt op 5 september zijn normale richting weer aan en gaat op 8 september jouw teken binnen. Dat betekent dat je echt kan focussen op wat je belangrijk vindt en wat je moet doen. Je kan serieus in actie komen.

Mars die het teken Maagd op 8 september binnengaat, maakt dat je eerder initiatief neemt en competitiever bent dan anders.

De Zon, die zich ook in Maagd bevindt tot de 20ste, zorgt voor meer overwicht en hogere doelen. Het is dus echt druk in het teken Maagd deze maand en dat geeft je de kans om echt vooruit te komen.

Lichaam en geest

De eerste week van september is het wat lastiger, maar daarna wordt je conditie snel beter. Eind september ben je vol energie.

Maar je kan ook teveel energie hebben en dat is deze maand bij Maagden het geval. Daar moet je dus iets mee doen want anders zorgt het eerder voor conflicten, agressie en frustraties.

 

Advies

Stel jezelf een doel en ga ervoor.

 

Maandhoroscoop september voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

Voor Weegschalen werken de planeten deze maand zowel positief als negatief voor je liefdesleven.

Het goede nieuws is de aanwezigheid van Venus, de liefdesplaneet in een gunstig huis in de eerste twee weken van september. Bovendien maakt Venus een gunstige combinatie met Jupiter en Saturnus, de planeet die heerst over je huis van liefde en erotiek

Deze standen helpen de Weegschaal met het zoeken naar plezier, flirts en avontuurtjes. Het is de goede tijd voor liefde zonder verantwoordelijkheid of verplichting.

Voor de serieuze relaties bevindt Mars, de planeet die heerst over je huis van relaties zich in je 12e huis. Dat kan betekenen dat je met eenzaamheid te maken hebt of dat je je eenzaam voelt binnen je relatie.

Werk en carrière

Het eerste deel van september is heel geschikt voor het ondernemen van gezamenlijke activiteiten in groepen of andere soort organisaties. En ook voor het bijwonen van vergaderingen of bijeenkomsten waar veel mensen samenkomen.

Venus, de planeet die heerst over Weegschaal bevindt zich in je 11e huis. Dat is een gelukkige stand die kansen brengt en dromen laat uitkomen.

Je prestaties deze maand op het gebied van werk en carrière heb je vooral te danken aan geluk, charme en je diplomatieke gedrag. De Zon, Mars en Mercurius bevinden zich in het duistere 12e huis. Daarom zal er minder sprake zijn van initiatieven of competitie deze maand. Maar vanaf 22 september gaat de Zon jouw teken binnen en dat zal je ambitie en kansen op succes vergroten. Financieel moet je een beetje rustig aan doen.

Lichaam en geest

Op het eerste gezicht lijkt je gezondheid prima deze maand, vooral als je naar Venus kijkt. Toch heb je niet heel veel energie en moet je economisch met je krachten omgaan. Verder heb je de neiging om te veel en te snel toe te geven aan verleidingen en ben je gevoeliger voor verslaving.

Advies

Ook al ben je populair, er zijn ook mensen die je niet zo aardig vinden. Hou het een beetje in de gaten.

 

Maandhoroscoop september voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties

Voor Schorpioenen ziet de liefde er redelijk goed uit deze maand. Venus, de liefdesplaneet en de heerser over je huis van relaties, bevindt zich in je huis van carrière en aanzien. Je voelt je daardoor vooral aangetrokken tot mensen met status, aanzien of met opmerkelijke kwaliteiten of eigenschappen. En als ze jou verder kunnen helpen op sociaal of professioneel gebied, dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Als je al een relatie hebt dan kan je deze maand hoge verwachtingen hebben van je (toekomstige) partner of wil je graag zien dat hij of zij succes heeft of erop vooruitgaat.

Werk en carrière

Op 5 september neemt Mercurius zijn normale richting weer aan in je huis van carrière en levenspad. Precies op de plek waar vorige maand de eclips van de Zon plaatsvond. Dat lijkt te wijzen op een gebeurtenis die verandering, verrassing of vernieuwing laat zien.

Deze maand draait het ook om groepen en menigten van mensen. Dus verwacht maar dat je deze maand deelneemt aan gezamenlijke projecten of dat je aan publieke evenementen deelneemt.

Jij kan deze maand ook heel goed de leider van een groep zijn. Je valt deze maand goed in de smaak bij bazen en andere autoriteiten. Verder kan je op je werk profiteren van de hulp of steun van je partner of iemand in je vrienden- of familiekring.

Financieel ziet het er gunstig uit deze maand.

Lichaam en geest

Zowel je geestelijke als lichamelijke conditie ziet er goed uit in september 2017. Je hebt energie, doorzettingsvermogen en je bent optimistisch. Bovendien heb je het deze maand te druk om op eventuele kwaaltjes en pijntjes te letten.

 

Advies

Vraag om hulp als je denkt dat je iets nodig hebt.

 

Maandhoroscoop september voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

Mercurius, de planeet die heerst over jouw huis van relaties, neemt op 5 september zijn normale richting weer aan. Het is een aanwijzing dat je in relaties sociale status en aanzien belangrijk vindt. Verder zijn verre gebieden, onderwijs of spiritualiteit ook thema’s die een rol kunnen spelen.

Deze stand van planeten vraagt van Boogschutters om hun relaties eens goed te analyseren. Hoe goed passen jullie lichamelijk en geestelijk bij elkaar? Hebben jullie genoeg overeenkomsten en gezamenlijke toekomstbeelden voor een langdurige relatie?

Misschien moeten jullie als stel gezamenlijk iets ondernemen, verbeteren of onderzoeken jullie samen nieuwe grenzen. Letterlijk door op reis te gaan of op intellectueel of cultureel gebied.

Werk en carrière

September 2017 kan een fantastische maand worden. Zowel de Zon, Mars en Mercurius trekken door je huis van carrière. Met zo’n bezetting kan je grote prestaties leveren.

De Zon geeft je overwicht, aanzien en energie. Mars eist actie en stimuleert je ondernemerschap en competitiedrang. Door Mars wil je graag laten zien wat je waard bent, wat je kan. Samen zorgen deze planeten voor ambitie, macht en invloed.

Mercurius bevindt zich in een ideale positie en zorgt voor nieuwe ideeën. Vooral als deze op 5 september weer in de normale richting gaat bewegen.

Je hebt duidelijk de wind mee deze maand. Leid alles in goede banen en je kan vooruitgang boeken. Financieel is de situatie rustig.

Lichaam en geest

Je conditie wordt steeds beter, maar je bent ook gestrest. September vraagt veel van je en dat lukt beter als je al die actie goed afwisselt met ontspanning. En met ontspanning bedoelen we ook echt uitrusten en niet leuke dingen doen die ook energie kosten.

Advies:

Jaag je dromen na en voer je plannen uit.

 

Maandhoroscoop september voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari)

Liefde & relaties

Het liefdesleven van Steenbokken gaat in September meer over diepgang dan over gebeurtenissen. Venus de liefdesplaneet bevindt zich in je 8ste huis het eerste deel van september. Deze stand gaat meer over de psychologie van de relatie, over taboe onderwerpen, over verborgen informatie of geheimen van de partner.

In praktisch opzicht kan deze stand van Venus ook over gemeenschappelijke financiële acties gaan, over leningen of erfenissen.

De Maan en heerser over je huis van relaties, zorgt voor verhoogde kansen in de liefde van 9-11 september. De Maan bevindt zich dan in je huis van erotiek. Ook op 14 en 15 september als hij je huis van relaties doortrekt en van 20-22 september als de Maan zich dichtbij Jupiter bevindt.

Werk en carrière

Het eerste deel van september bevindt Venus, de planeet die heerst over je huis van carrière zich in een financieel huis. Bovendien maakt Venus goede combinaties met Saturnus en Jupiter die zich in je huis van carrière bevindt. Dit is een goede stand voor zaken en zaken doen en kan voor extra inkomsten zorgen.

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van werk, neemt zijn normale richting weer aan op 5 september. Dat is ook goed nieuws voor je werk en zorgt ervoor dat je inspanningen meer opleveren.

Deze hele maand zijn onderwijs, cultuur, rechtspraak, spiritualiteit en samenwerking op afstand belangrijk voor je.  Succes in je werk wordt vooral de laatste weken van september zichtbaar.

Lichaam en geest

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van gezondheid, neemt zijn normale richting weer aan en dat is goed nieuws voor je energie en je humeur.

Alleen zal Mercurius op 8 september in hetzelfde teken als de Zon staan, en dat ook nog samen met Mars. Deze combinatie brengt extra energie en vergroot vaak het verlangen om te reizen, maar het kan ook leiden tot haast, onvoorzichtigheid en uitspattingen die niet goed voor je zijn.

Advies

Leer een ontspanningstechniek en oefen die regelmatig.

 

Maandhoroscoop september voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

Na een maand voor opwinding, keert nu de harmonie en rust een beetje terug. Venus bevindt zich in je huis van relaties tot 20 september. Het leven voor Watermannen met een relatie wordt daardoor aangenamer en single Watermannen krijgen meer kansen op leuke ontmoetingen. Je verleidingskunsten hebben maximaal effect.

De reis van Venus door je huis van relaties is nu nog belangrijker omdat het positieve combinaties maakt met Saturnus en Jupiter. Dit kan voor een belangrijke emotionele gebeurtenis zorgen. Nog een positief punt is dat Mercurius, de planeet die heerst over je huis van liefde en seksualiteit, zijn normale richting weer aanneemt in het huis van relaties. Ziet er goed uit dus.

Werk en carrière

September 2017 is een maand waarin geld en financiële zaken heel belangrijk zijn voor de Waterman. Dat komt doordat de Zon, Mercurius en Mars deze maand door je 8ste huis van carrière trekken en de laatste week doet Venus dat ook. Je kan meer te maken krijgen met financiële instellingen, je doet betalingen of je zoekt manieren om aan meer geld te komen. Geld houd je in ieder geval bezig deze maand.

Samenwerken, partners en mensen die je financiële situatie kunnen beïnvloeden zoals klanten of financiële adviseurs zullen deze maand ook een rol van betekenis spelen. Je carrière en financiële situatie beïnvloeden elkaar natuurlijk.

Lichaam en geest

Gelukkig voor Watermannen bevindt zowel Saturnus als de Zon zich in een gunstig huis. Samen maken ze een goede combinatie met Jupiter. Er trekken deze maand namelijk veel planeten door je 8ste huis en dat kan stress, onrust, fobieën en obsessies veroorzaken of versterken. Gelukkig word je nu beschermd door de invloed van genoemde planeten.

 

Advies: Probeer te ontspannen en maak je geen zorgen over dingen die zich vooral of alleen in je hoofd afspelen.

 

Maandhoroscoop september voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

Liefde & relaties

In september zullen de emoties van de Vissen sterk zijn. En dat heeft natuurlijk invloed op je leven, je liefdesleven en je relaties.

De Zon trekt door je huis van relaties tot 22 september, Mars vanaf 5 september en Mercurius tussen de 8ste en de 30ste. Tenslotte gaat Venus je huis van relaties binnen na de 20ste. Dat zorgt voor veel dynamiek en voor veel passie. Misschien word je gedwongen om snel te handelen en snel beslissingen te nemen. In ieder geval is er sprake van opmerkelijke gebeurtenissen die belangrijk en intens zijn.

Door deze periode krijg je ook de wind mee, nieuwe kracht en nieuwe situaties. Mercurius neemt zijn normale richting weer aan. Mercurius heerst over je huis van relaties en bevindt zich in je huis van werk en verantwoordelijkheden. Hierdoor wordt je liefdesleven beïnvloed door je werk en verplichtingen of andersom.

Werk en carrière

De eerste weken van september is er sprake van een positieve combinatie tussen Venus in je huis van werk, Saturnus in je huis van carrière en Jupiter in één van je financiële huizen.

Dit is een prima stand voor je productiviteit, zaken doen of je werk in het algemeen. Je kan makkelijker tot actie komen en je werkt efficiënt. Je hebt er zelfs plezier in. Samenwerken en teamwerk is belangrijk maar ook veeleisend. Je kan ook meer dan normaal te maken krijgen met competitie.

De band met anderen heeft deze maand een belangrijke invloed op je werk en carrière en indirect ook op je inkomen. Dus versterk die banden en wees zo vriendelijk en diplomatiek als mogelijk.

Lichaam en geest

Mercurius neemt zijn normale richting weer aan op 5 september, dat gebeurt precies op de plek waar vorige maand de eclips van de Zon plaatsvond. Dat kan wijzen op het vinden van medische oplossingen voor kwalen of het verbeteren van je gezondheid. Het blijft wel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

 

Advies

Neem niet alle verantwoordelijkheid op je schouders. Vraag anderen om hulp.

 

 

Citeren04.04.20180 likes

psttt 

o_-

Advertise here!!

Citeren30.03.20190 likes

geen horoscoop meer

 

Citeren31.03.20190 likes

waar is de tijd dat we op kletsen kwamen om onze horoscoop te lezen :)

 

Citeren01.04.20190 likes

Maand horoscoop april 2019

Waterman

21 januari - 19 februari



Ben je single, dan kunnen er problemen zijn met een ex-partner of zijn er mensen in je omgeving die het niet altijd eens zijn met jouw manier van leven. Empathie en sympathie zullen meer helpen, dan als je de verdediging ingaat. Rond de 15de kun je op financieel gebied iets meemaken waar je alle zeilen bij moet zetten. Met een hoop creativiteit en fantasie kun je al een eind komen. Wel zal je in je leven duidelijke keuzes moeten maken. Doe dit niet met de instemming van anderen. Het is jouw leven. Vrienden zullen in deze periode wel belangrijk zijn. Help ze als dit nodig is, maar durf ook hun steun te vragen. Vanaf de 21ste moet je evenwicht vinden tussen je persoonlijke en zakelijke leven. Er komen namelijk veel kansen, zowel zakelijk, financieel als in privérelaties. Denk goed na en zorg voor structuur. In contact met zakelijke en privécontacten is het belangrijk je eigen handelen te doorzien. Heb je gelijk, verdedig je standpunt dan met verve. Heb je geen gelijk, durf dit dan toe te geven. Heb je een eigen bedrijf, luister dan en bekijk wat mensen van je verwachten. Kom mensen tegemoet als dit nodig is. De klant is koning. Ten opzichte van concurrenten doe je er goed aan wel standvastig te zijn en je niet te storen aan wat zij van jou eisen. Relaties zijn deze tijd belangrijk. Hoe betere relaties jij om je heen hebt, hoe prettiger jij je kunt voelen en hoe meer liefde je kunt geven.

 

Vissen

20 februari - 20 maart



Ben je single, dan wordt aangeraden je wel aan te passen en aandacht te besteden aan mensen, waar je in eerste instantie niet aan gedacht hebt. Hier kunnen verrassende mogelijkheden uitkomen. Let op dat er mensen zijn, die jou negatief bejegenen. Zijn het vrienden of familie, dan moet je niet schromen ze te mijden. Geven ze om je, dan zullen ze op een andere wijze met je omgaan. Gebonden mensen kunnen opeens gedachten hebben, die ze niet eerder hadden. Je doet er goed aan hier niet alleen mee bezig te zijn, maar ze te delen met je partner. Vanaf de 21ste komen er mooie momenten uit dingen die je eerst bedacht had en waar je mee bezig bent. Kijk niet teveel terug en houd je niet bezig met dingen die in de toekomst kunnen gebeuren. Het gaat om het hier en nu. In de liefde kan je doen wat je eerder beloofd hebt. Ook is het belangrijk dat jij oudere mensen in je familie aandacht geeft. Je kunt wijs advies krijgen, maar kunt anderen ook ondersteunen. In je werk zie je resultaten als je vertrouwen sterk is en je durft te handelen. Daarnaast is het belangrijk ordelijk en doelmatig te handelen. De maand eindigt prima, waardoor je mei gelukkig betreedt.

 

Ram

21 maart - 20 april



Uiteindelijk gaat het er om dat je in staat bent niet van probleem naar probleem te lopen. Dan word je alleen maar vertraagd in dat wat belangrijk is. Daardoor kun je doelen en kansen mislopen. Mensen die mogelijkheid hebben, doen er goed aan een reis te plannen. Dit kan gaan om een zakelijke reis, maar kan ook een privéreis zijn. Er wordt voor dit gedeelte van de maand aangeraden meer naar buiten te gaan, meer vrije tijd te nemen en meer met privécontacten om te gaan. Je denkt dat je werk niet kan wachten, maar dat zal meevallen. Ben je namelijk mentaal opgeladen, dan kun je alsnog veel inhalen. Van de 10de tot de 20ste kun je dingen doen, die in contrast staan met wat je eerder hebt gedaan. Door kosmische invloeden zijn er situaties mogelijk, die niet te voorspellen zijn. Op zich kan je hier mee omgaan en zal je het positieve er uithalen, tenzij je te zwaar in het leven staat. Dan kun je het voor jezelf moeilijk maken. Er wordt aangeraden vooral humor te gebruiken en empathisch met mensen om te gaan. Pas je vooral aan als er iets minder goed gaat. Over het algemeen lukt dat je wel en kun je vrolijk en evenwichtig in het leven staan. Voor mensen met een eigen bedrijf zijn er deze periode grote mogelijkheden. Er wordt aangeraden goed na te denken. Het is overigens een goede maand om een bedrijf te starten, maar er wordt aangeraden dit te doen als je hier uitgebreid over na hebt gedacht.

 

Stier

21 april - 20 mei



In de liefde zal het van de 10de tot de 20ste voor gebonden mensen lastiger gaan. Je kunt moeite hebben om met de mening van je partner om te gaan. Je bent nu eenmaal iemand die koppig en eigenwijs kan zijn. Zijn er conflicten, zorg dan dat je gas terugneemt en ga ze vooral niet erger maken door ongenuanceerd te reageren. Let vooral op gevoelens en luister naar je intuïtie. Dan kun je eventuele problemen al voorkomen. Singles zullen deze periode succesvol zijn. Er zijn aanwijzingen dat er in je leven belangrijke veranderingen zijn. Je kunt veel nieuwe mensen ontmoeten die tot vriendschap leiden, maar ook tot liefde. Je bent charismatisch en mensen zullen het fijn vinden om in jouw omgeving te zijn. Vanaf de 20ste komt er een rustgevende energie op je af. Er komen weinig problemen en je hoeft je ook geen zorgen te maken over dingen die mislukken. Kosmische energieën zorgen dat jij je goed aanpast. Jongeren kunnen deze tijd veel verlangens hebben het avontuur op te zoeken en iets te doen, wat ze in hun dromen beleefd hebben. Ouderen kunnen geweldig nieuws krijgen als het om een relatie of andere contacten gaat. De laatste dagen van de maand doe je er verstandig aan je fysieke gesteldheid onder de loep te nemen, zodat je ook mentaal lekker in je vel zit. Wil je een belangrijk besluit nemen of een grote investering doen, dan kun je dit gerust doen. Je zult een veilige energie ervaren, waardoor je de maand perfect afsluit.

 

Tweeling

21 mei - 21 juni



Ben je eigenbaas dan is het belangrijk respect voor je werknemers te hebben. Daarmee bouw je goodwill op. Dan zullen ze meer voor je overhebben. Let op dat je soms de neiging hebt om teveel te willen. Je wilt investeren en nieuwe mogelijkheden afdwingen. Loop jezelf niet voorbij en ga deze periode vooral geen geld lenen. Qua familie en vrienden is het een belangrijke periode om ze veel aandacht te geven. Niet alleen omdat zij dit nodig hebben, maar ook jij kunt er later veel aan hebben. Vanaf de 11de moet je opletten dat zelfs kleine foutjes tot grote gevolgen kunnen leiden. Gebeurt er iets kleins, pak die dan gelijk aan. Wees er eerlijk mee en negeer de mening van anderen niet, zowel in je carrière, bij sociale contacten en in je relatie. Geef je anderen namelijk het gevoel dat je ze niet serieus neemt, dan kunnen er conflicten of andere problemen uit ontstaan. Wees er alert mee en wees zo empathisch mogelijk. Rond de 15de is een fantastische tijd voor de start van een nieuwe relatie of om een bestaande relatie naar een nieuw level te brengen. Let op dat de kosmische energie ervoor kan zorgen dat een bestaande relatie verbroken wordt. Over het algemeen wordt aangeraden tussen de 11de en de 20ste open te staan voor de mening van anderen. Van de 1ste tot de 20ste dien je onnodige uitgaven te mijden, tenzij het niet anders kan. Moet je belangrijke beslissingen nemen, onderhandelen of een deal sluiten, wacht dan tot het eind van de maand.

Kreeft

22 juni - 22 juli



Van de 10de t/m de 20ste heb je minder geduld nodig. Er wordt aangeraden effectief en adequaat te zijn in samenwerking met collega’s en leidinggevenden. Ben je te dominant, dan kunnen er moeilijk op te lossen problemen zijn. Wil je een bepaalde deal afsluiten, dan dien je rekening te houden dat het mis kan lopen. Die kans is deze periode zeker niet klein. Werk je voor iemand, dan kan iets jou succes geven, wat moeilijk in te schatten is. Blijf hard werken en laat zien wat je in huis hebt. Met name rond de 15de kan je hier de grootste kans op maken. Komt er nog niets, bedenk dan dat je vanzelf iets zult bereiken, omdat de Kreeft behaalt wat die wil. Je hebt immers een spirituele kracht. Overigens moet je van de 15de t/m de 20ste op je gezinsleven letten. Er zijn storende elementen, waardoor er het een en ander mis kan lopen. De laatste periode is voor je fysiek gestel de meeste gunstige. Je kunt in de liefde, sociaal contact en in je zakelijke leven veel bereiken, omdat je mentaal en fysiek lekker in je vel zit. Het is wel een periode, waarin je je op zakelijk gebied moet concentreren op de kansen die je krijgt. Waarschijnlijk zal je geen tweede kans krijgen. Vergeet nooit waarom je iets doet en zorg ervoor dat je ambitieus blijft. In persoonlijke relaties moet je geduld houden als je belangrijke besluiten wilt nemen. Met name conflicten dien je echt te vermijden, omdat je anders verschillende mensen kunt kwetsen, dus ook diegene die er eigenlijk niet bij betrokken zijn.

Leeuw

23 juli - 23 augustus



Ben je gebonden, dan kan je partner veel aandacht geven en zijn er leuke mogelijkheden om de relatie een impuls te geven. Je kunt geregeld contact hebben met familie en vrienden. Vanaf de 11de verbindt Pluto zich met de Zon, wat voor wisselvalligheid zorgt. Toch zal je over het algemeen krachtig genoeg zijn om hier een weg in te vinden. Je bent daadkrachtig en efficiënt. Je doet er goed aan, op momenten dat dingen minder gaan, een pauze te nemen. Dit kan meer helpen, dan als je doldriest naar oplossingen zoekt. Moet iets alsnog gebeuren, dan kun je ervoor kiezen hulp te vragen. Je kunt er moeite mee hebben om anderen jouw werk te laten doen, omdat je liever alles controleert. Tracht dit te vermijden en vertrouw anderen meer. Het is een periode, waarin je niet altijd even bescheiden bent. Je laat graag je stem en mening horen. Let op dat je vooral in je privéleven niet te dominant bent om je wil aan de ander op te leggen. Geef mensen de vrijheid om eigen beslissingen te nemen. Daar zal jij je uiteindelijk ook veel fijner bij voelen.

 

 

Maagd

24 augustus - 23 september



Van de 11de t/m de 20ste zijn er spannende energieën, die voor veranderingen zorgen. Het kan vooral gaan om iets wat je eerder probeerde te veranderen en toen niet lukte. Wellicht is er nu veel meer kans dat het lukt. Gaat het om privé- of persoonlijke zaken, dan is het belangrijk om de controle te houden, omdat dit jou goed ligt. Let op dat je niet teveel vasthoudt aan vastgeroeste gedachten. Zijn er problemen, dan wordt aangeraden niet teveel bij collega’s hulp te vragen. Beter kan je mensen uit je privéleven vragen. Het midden van de maand zal je het fijn vinden als jij en je partner veel liefde delen en elkaar begrijpen. Ben je single, dan wil je aanbeden worden, maar leg je de lat wel erg hoog. Let op dat je problemen in deze periode zo snel mogelijk oplost, omdat deze je anders lang problemen geven. Vanaf de 21ste komt er een opvallende energie aan. Hierbij wordt aangeraden om zelf te bepalen wat jij wilt en vooral wat je het best vermijdt. Laat je in persoonlijke relaties niet teveel door emoties overmannen en blijf rationeel redeneren. Durf wel om uit je comfortzone te treden. Je zult merken dat er opvallend positieve dingen gebeuren. Dit geldt ook voor carrière. Hoe creatiever en zakelijker je bent, hoe beter je bij anderen opvalt. Ook zal het belangrijk zijn om met anderen samen te werken. Heb je een eigen bedrijf, dan is het belangrijk dat je niet teveel concurreert en je bondgenoten zoekt. Het is nu verstandiger om tot samenwerking te komen, dan met anderen de strijd aan te gaan.

 

 

Weegschaal

24 september - 23 oktober



Er zijn t/m de 10de belangrijke veranderingen te bespeuren, die niet altijd makkelijk zijn. Je moet dus flexibel zijn en opletten op welk gebied er iets te gebeuren staat. Ga niet allerlei strikte lange termijndoelen stellen, maar zorg voor korte flexibele doelen. Sta open voor de mening en adviezen van anderen. Je hebt de neiging eigen plannen als heilig te zien en voorbij te gaan aan ideeën van anderen. Heb je een eigen bedrijf, dan zal je precies weten wat je moet doen om te concurreren. Je moet opletten dat je werknemers of zakelijke contacten juist benadert. Zijn er aanpassingen nodig, dan kun je dit in principe doen, maar met de hulp van anderen. Deze periode is gunstig om uit te breiden en te investeren. Ben je werknemer, kijk dan om je heen hoe te ontwikkelen. Je hebt de neiging lang bij dezelfde organisatie te blijven en kunt dan kansen om te ontplooien mislopen. In het privéleven moeten singles opletten dat ze niet teveel flirten. Er kunnen meerdere romantische opties zijn en daar kun je je uiteindelijk mee in de vingers snijden. Ben je gebonden, dan is het belangrijk duidelijke keuzes te maken hoe je in de relatie staat en hoe jij je partner gelukkig houdt. Vanaf de 11de is er bijzondere energie, waardoor de Weegschaal empathisch en behulpzaam is. Het is een prima tijd voor liefde, sociale contacten en carrière. Het midden van de maand kunnen er bijzondere dingen gebeuren, waarop mensen kunnen reageren. Houd in de gaten of er geen conflicten van komen en wees nuchter. Het is t/m de 20ste belangrijk dat je er op je werk vol voor gaat. Je bent niet snel tevreden met wat je bereikt, maar daardoor kun je ontplooien en behaal je succes. Heb je een eigen bedrijf dan is het een goede tijd voor nieuwe werknemers. Ook is het tijd voor vernieuwing van methoden, apparatuur en computers.

 

Schorpioen

24 oktoboer - 22 november



Ben je gebonden, dan moet je oppassen dat je geen dingen doet, die voor problemen in de relatie zorgen. Ben je single, dan moet je opletten dat je niet overdrijft en van bed naar bed gaat. Overigens bestaat er een kans dat je de juiste persoon tegenkomt. Grijp deze aan, omdat deze persoon dan waarschijnlijk lang bij je kan blijven. Tot en met de 10de zijn er veel gelukkige momenten en dit geeft jou het gevoel dat je goed bezig bent. Heb je een eigen bedrijf, dan doe je er goed aan niet te snel te gaan en ook niet teveel te willen. Het is wel een ideale periode om belangrijke besluiten te nemen en financieel kun je goede tijden tegemoet zien. Luister goed naar je intuïtie, omdat deze aangeeft met wie je wel of niet in zee moet gaan. Ben je werknemer wees dan bescheiden. Treed niet teveel op de voorgrond en geef mensen het gevoel dat je naar ze luistert. Dit kan meer opleveren. In je privéleven kunnen er nieuwe mensen komen, waaraan je even zal moeten wennen. Accepteer dit, ze zullen later in je leven een belangrijke rol spelen. Waar je in dit 1ste deel veel met werk bezig bent, zal je van de 11de t/m de 20ste meer bezig zijn met je privéleven. Dat betekent niet dat je niet of weinig werkt. Dat zal je heus wel doen en je kunt de dingen die je het 1ste deel opgestart hebt, nu moeiteloos vervolgen. Je hebt echter behoefte aan sociale contacten. Niet alleen vrienden en familie zullen belangrijk zijn, ook zal je spanning in de liefde zoeken. Je hebt veel fantasie, maar bent ook emotioneel.

 

Boogschutter

23 november - 21 december



Op romantisch gebied zijn er onverwachte veranderingen, die eerder optreden dan je verwacht. Het is belangrijk mensen aandacht te geven, die ze verdienen. Vanaf de 11de komt er meer nadruk vanuit de kosmos. Je bent minder afhankelijk van je eigen vaardigheden en handelingen. De energie kan zo sterk zijn dat er om je heen dingen gebeuren, die je niet altijd bij kan houden. Met name rond de 15de kan er iets verrassends gebeuren en is het belangrijk dat je communiceert. Zijn er geen vergaderingen, tracht dan tussendoor met mensen te praten. Let op dat je privé en carrière niet teveel gaat vermengen. Met name collega’s, die buiten het werk met je om willen gaan, dien je in de gaten te houden. Vraag je af of je deze mensen om je heen wilt hebben. Tot en met de 20ste kun je alles wat je geeft in veelvoud terugkrijgen. Let op, dit geldt voor positieve, maar ook negatieve zaken. Mocht iets minder goed gaan, vraag dan vooral ouderen om ondersteuning.

 

Steenbok

22 december - 20 januari



Op zakelijk gebied zal je dit niet erg vinden, omdat je nu eenmaal iemand bent die daar perfect wil zijn. Heb je een eigen bedrijf dan is het aan te raden om hier gelijk in op te treden. Het is dan ook belangrijk dat je actief bent en zorgt dat je je taken en projecten voldoende aandacht geeft. Je kunt veel succes behalen. Ben je werknemer, dan is het een prima tijd voor promotie, salarisverhoging of iets anders wat jou blij maakt. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kun je er over nadenken of er karweitjes gedaan kunnen worden om wat extra geld te krijgen. In een relatie dien je deze periode niet te snel te gaan. Je kunt de neiging hebben teveel te willen en dit kan een relatie onder druk zetten. Ben je single, dan kun je te emotioneel zijn en heb je allerlei doelen in gedachten, die uiteindelijk niet de juiste uitwerking lijken te hebben. Van de 11de t/m de 20ste kun je beslissingen nemen, die onbelangrijk lijken, maar later een grote impact kunnen hebben. Heb je het gevoel dat dit negatieve gevolgen heeft, pas je acties dan aan. Wees bewust van je eigen handelingen, maar houd ook mensen in je omgeving in de gaten.

 

 

 

 

Bron: Mediumchat.nl

Citeren05.04.20190 likes

Dank je wel silvia voor het plaatsen van een horoscoop, je bent een schat.

 

Citeren06.05.20190 likes

MEI 2019

RAM

Ga je wel de goede kant op? Dat denk je misschien, maar het lijkt erop dat je teruggaat naar het verleden en gebaande wegen inslaat. Misschien voel je je daar meer op je gemak. Of probeer je soms gemaakte fouten recht te zetten? Wat geweest is, is geweest; laat die dingen in het verleden. Deze maand komt met een heel nieuwe en veel betere weg – misschien zelfs voorzien van een nieuwe reisgenoot.

 

STIER

Ben jij zo iemand die voor de zekerheid twee wekkers zet als je vroeg op wilt staan? Zo ja, dan vind je het vast leuk om te weten dat de planeten de komende weken met drie vergelijkbare maar afzonderlijke wake-upcalls komen. Dat klinkt wellicht wat overdreven, maar de kansen die voor jou in het verschiet liggen zijn zo levensbepalend dat je er helemaal klaar(wakker) voor moet zijn.

 

TWEELINGEN

In jouw verbeelding ben je altijd klaar voor een volgend avontuur: tien minuutjes, meer heb je niet nodig om je tas te pakken en je paspoort te vinden. Maar zo eenvoudig is het niet; je leven is op het moment te complex. Ook als je niet gaat reizen is het daarom goed om het terug te voeren naar de dingen die er echt toe doen. En dan, als het volgende avontuur zich aandient, heb je echt maar tien minuten nodig.

 

KREEFT

Er zijn issues in je relatie die je slim hebt weten te ontwijken, maar die je nu toch echt moet facen. Maar zo erg is dat niet. Je moet gewoon open en eerlijk zijn over wat je wilt en bereid zijn om een paar moedige beslissingen te nemen. Doe je dat niet, dan blijft de relatie zoals ze is, statisch. Op de korte termijn lijkt dat misschien prettig, maar later zal je je gaan vervelen en spijt krijgen dat je je tijd verspild hebt.

 

LEEUW

Jouw vastberaden inzet de afgelopen maanden heeft de top van de berg in zicht gebracht. Vraag is: zet je door om de piek te bereiken, of blijf je even waar je bent en bewaar je de finale voor later? Het hangt ervan af hoe moe je bent, en hoe ver je nog te gaan hebt. Deze maand en de volgende zijn goed, maar daarna zal je moeten wachten tot de herfst. Denk er goed over na.

 

MAAGD

De vrijheid om je dromen te volgen dient zich niet altijd aan als de zon die doorbreekt vanachter de wolken en met wat aanzwellende muziek, zoals in films. Soms moet je er hard voor werken, geld voor sparen, capaciteiten voor ontwikkelen en juridische zaken voor afronden. Wat het in jouw geval ook is, je lijkt het eindelijk voor elkaar te hebben. De deuren naar een betere toekomst staan open.

 

WEEGSCHAAL

Soms lijkt het wel alsof je gewoonweg niet kunt winnen. In planetaire termen is dat de komende weken waarschijnlijk ook het geval. Wat je daarom moet doen, is proberen niet te verliezen. Richt je op het evenwicht, zorg dat je krijgt wat je toekomt, dat soort dingen. Midden mei keert het tij en wordt het beter. En dát is het moment dat je met een verrassend initiatief voor de dag komt. Timing is alles!

 

SCHORPIOEN

Bij elk spel – en ook in de liefde – is jouw strategie: alles of niets. Als je wint is je triomf compleet; maar als je verliest, verlies je alles. Op het moment ga je tot het uiterste, vastberaden om te winnen omdat je weigert het alternatief ook maar in overweging te nemen. Maar deze ene keer zou je een compromis moeten sluiten. Sommige dingen zijn de pijn niet waard. Zet een stap terug, en ontspan.

 

BOOGSCHUTTER

De mooiste tijd van het jaar voor je liefdesleven, met volop memorabele momenten. Op een of andere manier lijken zelfs de gewoonste dingen als jullie samen zijn bijzonder en je kunt je niet herinneren dat je ooit zo gelukkig was met iemands gezelschap als nu. Zou dit het begin van iets betekenisvols? Dat is heel goed mogelijk. Maar probeer het niet te analyseren, geniet er gewoon van zoals het is.

 

STEENBOK

Atleten checken de baan die ze op de grote dag gaan lopen meestal vooraf op bochten en afstanden. En een hoogspringer stopt op het laatste moment als hij ziet dat er iets niet klopt. Dat ben jij nu. Op buitenstaanders komt het over alsof je je momentum verloren hebt, misschien ook je motivatie. Heb je je plannen afgeblazen? Nee, je richt je gewoon op wat er moet gebeuren. Volgende keer is het voor echie.

 

WATERMAN

Weet je niet wat je wil? Dat is helemaal niet verkeerd, want dat betekent dat je nog steeds vragen stelt en je je niet hebt laten ondersneeuwen met werk en de continue druk die daarbij hoort. Diepe planetaire stromingen, die maar eens per decennium aan de oppervlakte komen, laten zich gelden als ze je nieuwe perspectieven bieden op zowel je verleden als je toekomst. Als dat aanleiding is voor verandering, prima.

 

VISSEN

Bepalen de omstandigheden wie je bent of je talenten? Anders gezegd: functioneer je dankzij je omgeving, met de bekende gezichten en plaatsen, of kan je met je vaardigheden ook ergens anders succesvol zijn? Het laatste, uiteraard. Een nieuwe omgeving zou je nieuwe uitdagingen geven en ruimte om te groeien. Te lang op een vertrouwede plek blijven, houdt je ontwikkeling tegen. Zet jezelf een beetje onder druk.

 

bron: www.elle.com

Adverteer hier