Citeren25.01.20070 likes
Hier voor heb je nodig:
1 ananas, 1 blikje ananassap, 2 glaasjes witte rum, 60 gram amandelschilfers, 25 gram boter, chocoladeijs, kwart liter slagroom.
Verwijder kop en staart van de ananas, snijd de vrucht in plakken en schil hem. Meng ananassap en de rum en leg hierin de stukjes ananas. Laat het ca. 45 minuten intrekken.
Bak de amandelschilfers in hete boter snel bruin, laat het afkoelen. Verdeel het chocolade-ijs over de coupes en overgiet het met het mengsel. Garneer met stijfgeklopte slagroom en de amandelschilfers.
En voor de liefhebbers eventueel chocoladesaus er overheen.
groetjes & xxxxxxsjes
nice
1 ananas, 1 blikje ananassap, 2 glaasjes witte rum, 60 gram amandelschilfers, 25 gram boter, chocoladeijs, kwart liter slagroom.
Verwijder kop en staart van de ananas, snijd de vrucht in plakken en schil hem. Meng ananassap en de rum en leg hierin de stukjes ananas. Laat het ca. 45 minuten intrekken.
Bak de amandelschilfers in hete boter snel bruin, laat het afkoelen. Verdeel het chocolade-ijs over de coupes en overgiet het met het mengsel. Garneer met stijfgeklopte slagroom en de amandelschilfers.
En voor de liefhebbers eventueel chocoladesaus er overheen.
groetjes & xxxxxxsjes
nice