Citeren25.03.20070 likes
Je hebt hier voor nodig:
400 gram varkensvlees in dobbelstenen, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kaneel, 3 eetlepels kerriepoeder, 4 fijngesnipperde uien, 4 geperste teentjes knoflook, halve theelepel koenjit, 2 stukjes citroenschil en half zakje santen.
Leg het vlees in een pan met het gemberpoeder en de kaneel. Giet er zo veel kokend water op dat alles net onder staat en laat het een half uur op laag vuur trekken. Fruit in een grote pan de ui en knoflook aan en roer er de koenjit en de kerrie doorheen. Voeg het varkensvlees en 2 koppen van het kookvocht toe en schep alles goed om. Doe de stukjes citroenschil erbij en laat alles boven laag vuur zonder deksel op de pan pruttelen tot het vlees gaar is. Roer tenslotte het zakje santen door de saus.
groetjes & xxxxxxsjes
nice
400 gram varkensvlees in dobbelstenen, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kaneel, 3 eetlepels kerriepoeder, 4 fijngesnipperde uien, 4 geperste teentjes knoflook, halve theelepel koenjit, 2 stukjes citroenschil en half zakje santen.
Leg het vlees in een pan met het gemberpoeder en de kaneel. Giet er zo veel kokend water op dat alles net onder staat en laat het een half uur op laag vuur trekken. Fruit in een grote pan de ui en knoflook aan en roer er de koenjit en de kerrie doorheen. Voeg het varkensvlees en 2 koppen van het kookvocht toe en schep alles goed om. Doe de stukjes citroenschil erbij en laat alles boven laag vuur zonder deksel op de pan pruttelen tot het vlees gaar is. Roer tenslotte het zakje santen door de saus.
groetjes & xxxxxxsjes
nice