Forums  ›  Gerechten  ›  Speciale Recepten
 

Kabeljauw in roomsaus

Advertise here!!

Citeren13.01.20070 likes
Hiervoor heb je nodig:
500 gram kabeljauwfilet, 100 gram worteltjes, 4 eetlepels mosterd, 2 dl. melk, 1 dl. koffieroom en 100 gram geraspte kaas.

Spoel de vis af en strijk er mosterd over. Krab de worteltjes en snijd ze in reepjes. Maak een ovenvaste schotel nat en beleg de bodem met de plakjes wortel. Leg daarop de vis. Schenk de melk met de room naast de vis en strooi er de geraspte kaas overheen. Doe aluminiumfolie over de schotel en schuif deze in een op 175 graden voorverwarmde oven. Laat de vis in 20 minuten gaar worden en verwijder dan de folie. Zet de schotel nog even terug in de oven tot de kaas bruin geworden is.

groetjes & xxxxsjes
nice
Citeren21.09.20160 likes

.

o_-

Adverteer hier