Citeren13.02.20070 likes
Hier voor heb je nodig:
300 gram lamsvlees in dobbelstenen, boter, bouillonblokje, 1 kilo aardappelen, 200 gram winterwortel, 500 gram savooiekool, 2 uien, peper, zout en bloem.
Bak het vlees in ca. 2 eetlepels boter bruin. Voeg wat bouillon toe en stoof het vlees ca. 30 minuten. Schil de aardappelen en snij ze in plakken. Maak de winterwortel, savooiekool en ui schoon en snij de groente klein. Doe de aardappelen en groente bij het vlees, voeg wat bouillon toe en kook het geheel ongeveer 30 minuten zachtjes. Maak op smaak af met peper en zout, eventueel kun je het vocht nog met wat bloem binden.
groetjes & xxxxsjes
nice
300 gram lamsvlees in dobbelstenen, boter, bouillonblokje, 1 kilo aardappelen, 200 gram winterwortel, 500 gram savooiekool, 2 uien, peper, zout en bloem.
Bak het vlees in ca. 2 eetlepels boter bruin. Voeg wat bouillon toe en stoof het vlees ca. 30 minuten. Schil de aardappelen en snij ze in plakken. Maak de winterwortel, savooiekool en ui schoon en snij de groente klein. Doe de aardappelen en groente bij het vlees, voeg wat bouillon toe en kook het geheel ongeveer 30 minuten zachtjes. Maak op smaak af met peper en zout, eventueel kun je het vocht nog met wat bloem binden.
groetjes & xxxxsjes
nice