Citeren30.01.20070 likes
Hiervoor heb je nodig:
4 moten heilbot, 1 blikje ansjovisfilets, 2 citroenen, zout en peper.
Was de heilbot en droog ze af. Laat de ansjovisfilets uitlekken en vang de olie op. Neem 4 vellen folie en bestrijk deze met de ansjovisolie., bestrijk ook de moten heilbot aan beide kanten met deze olie. Leg 1 moot op 1 vel folie. Strooi er wat zout en peper over en enkele druppels citroensap. Vouw de pakjes zeer zorgvuldig dicht en leg ze ca. 25 minuten op een bakplaat van een matig warme oven. De pakje openvouwen en de vis met ansjovisfilets en plakjes citroen garneren.
groetjes & xxxxxsjes
nice
4 moten heilbot, 1 blikje ansjovisfilets, 2 citroenen, zout en peper.
Was de heilbot en droog ze af. Laat de ansjovisfilets uitlekken en vang de olie op. Neem 4 vellen folie en bestrijk deze met de ansjovisolie., bestrijk ook de moten heilbot aan beide kanten met deze olie. Leg 1 moot op 1 vel folie. Strooi er wat zout en peper over en enkele druppels citroensap. Vouw de pakjes zeer zorgvuldig dicht en leg ze ca. 25 minuten op een bakplaat van een matig warme oven. De pakje openvouwen en de vis met ansjovisfilets en plakjes citroen garneren.
groetjes & xxxxxsjes
nice