Citeren20.06.20070 likes
Je hebt nodig:
4 plakken ham van 100 gram
200 gram champignons
1 fijngesnipperde ui
6 eetlepels tomatenketchup
sap van een halve citroen
scheutje madeira
aluminiumfolie
Bereiden:
Bak de plakken ham in water boter aan beide zijden even aan. Leg ze op stukken folie die groot genoeg zijn om er dichte pakketjes van te vouwen. Maak de champignons schoon, snij ze in schijfjes en bak deze samen met het uitje even aan. Schenk het citroensap erover, evenals de tomatenketchup en de madeira. Roer alles even goed door en verdeel het mengsel over de plakken ham. Vouw de pakketjes dicht en leg ze een kwartier in een op 180 graden voorverwarmde oven.
groetjes & xxxxxxsjes
nice
4 plakken ham van 100 gram
200 gram champignons
1 fijngesnipperde ui
6 eetlepels tomatenketchup
sap van een halve citroen
scheutje madeira
aluminiumfolie
Bereiden:
Bak de plakken ham in water boter aan beide zijden even aan. Leg ze op stukken folie die groot genoeg zijn om er dichte pakketjes van te vouwen. Maak de champignons schoon, snij ze in schijfjes en bak deze samen met het uitje even aan. Schenk het citroensap erover, evenals de tomatenketchup en de madeira. Roer alles even goed door en verdeel het mengsel over de plakken ham. Vouw de pakketjes dicht en leg ze een kwartier in een op 180 graden voorverwarmde oven.
groetjes & xxxxxxsjes
nice