Citeren20.02.20070 likes
Je hebt hier voor nodig :
4 mooie kropjes andijvie, vers broodkruim, ansjovis, zwarte peper, zout en (zonnebloem)olie.
Verwijder de harde buitenbladen van de kropjes, was ze en laat ze uitlekken. Vouw ze goed open, zodat het hart bloot ligt. Laat wat vers broodkruim in water weken, knijp iets uit en meng ze met wat zout en flink wat zwarte peper. Verdeel dit mengsel over de 4 harten. Leg op de vullig 1 of 2 in stukjes gesneden ansjovisfilets. Vouw de kropjes weer dicht en bind ze met rolladetouw weer in model. Vet een braadpan in met olie, leg de kropjes naast elkaar erin. Doe de deksel op de pan en zet deze op laag voor ca. anderhalf uur (net zolang tot de groente mooi bruin is).
groetjes & xxxxxxsjes
nice
4 mooie kropjes andijvie, vers broodkruim, ansjovis, zwarte peper, zout en (zonnebloem)olie.
Verwijder de harde buitenbladen van de kropjes, was ze en laat ze uitlekken. Vouw ze goed open, zodat het hart bloot ligt. Laat wat vers broodkruim in water weken, knijp iets uit en meng ze met wat zout en flink wat zwarte peper. Verdeel dit mengsel over de 4 harten. Leg op de vullig 1 of 2 in stukjes gesneden ansjovisfilets. Vouw de kropjes weer dicht en bind ze met rolladetouw weer in model. Vet een braadpan in met olie, leg de kropjes naast elkaar erin. Doe de deksel op de pan en zet deze op laag voor ca. anderhalf uur (net zolang tot de groente mooi bruin is).
groetjes & xxxxxxsjes
nice