Citeren14.07.20070 likes
Je hebt nodig:
4 perzikken
2 eetlepels boter
8 theelepels suiker
sap van 1 sinaasappel
sap van 1 citroen
1 glas cointreau of andere likeur
vanille-ijs
Bereiden:
Schil de perzikken. Smelt de boter en bruineer de suiker heel licht hierin. Voeg sinaasappel en citroensap toe. Leg de perzikken erbij en laat ze warm worden. Verdeel het ijs over 4 coupes. Voeg de likeur aan de pan toe en steek deze aan. Giet het brandende sap over het ijs.
groetjes & xxxxxsjes
nice
4 perzikken
2 eetlepels boter
8 theelepels suiker
sap van 1 sinaasappel
sap van 1 citroen
1 glas cointreau of andere likeur
vanille-ijs
Bereiden:
Schil de perzikken. Smelt de boter en bruineer de suiker heel licht hierin. Voeg sinaasappel en citroensap toe. Leg de perzikken erbij en laat ze warm worden. Verdeel het ijs over 4 coupes. Voeg de likeur aan de pan toe en steek deze aan. Giet het brandende sap over het ijs.
groetjes & xxxxxsjes
nice