Citeren05.01.20070 likes
Je hebt nodig: 4 bananen, poedersuiker, boter en kirsch
Schil de bananen en snijd ze in de lengterichting doormidden. Bestrooi ze aan beide zijden dik met poedersuiker. Bak de bananen in boter snel aan weerskanten bruin. Leg ze op een voorverwarmde schaal en houd ze warm. Verwarm in een metalen pollepel de kirsch en steek de damp aan. Schenk de brandende kirsch over de bananen. Uiteraard kunt u het flamberen aan tafel doen, om uw huis- en/of disgenoten nog meer plezier te laten beleven.
groetjes & xxxxxsjes
nice
Schil de bananen en snijd ze in de lengterichting doormidden. Bestrooi ze aan beide zijden dik met poedersuiker. Bak de bananen in boter snel aan weerskanten bruin. Leg ze op een voorverwarmde schaal en houd ze warm. Verwarm in een metalen pollepel de kirsch en steek de damp aan. Schenk de brandende kirsch over de bananen. Uiteraard kunt u het flamberen aan tafel doen, om uw huis- en/of disgenoten nog meer plezier te laten beleven.
groetjes & xxxxxsjes
nice