Citeren07.11.20110 likes
half pak diepvries fillodeeg[225gr.]
1bakje cocktailgarnalen[125gr.]
1bakje kiwi-mangosalade
1/4 rode pepertje,fijngesnipperd
1 sjalotje,fijngesnipperd
1 theelepel tomatenpuree[zoals een tube]
2dl olie
4 plakken fillodeeg elk in 5 repen snijden.Om elke garnaal 1 reep rollen.Tot gebruik in koelkast bewaren.Intussen fruit heel fijn snijden en in schaaltje doen.Rode peper,sjalot en tomatenpuree [roger vinger
]erdoor mengen[=salsa].In wok/koekenpan olie verhitten.Garnalen in 1 a 2min.goudbruin bakken.Even laten uitlekken op keukenpapier.Direct serveren met salsa om garnalen in te dippen.
Borrelhapje 16stuks
een voorgerecht
1bakje cocktailgarnalen[125gr.]
1bakje kiwi-mangosalade
1/4 rode pepertje,fijngesnipperd
1 sjalotje,fijngesnipperd
1 theelepel tomatenpuree[zoals een tube]
2dl olie
4 plakken fillodeeg elk in 5 repen snijden.Om elke garnaal 1 reep rollen.Tot gebruik in koelkast bewaren.Intussen fruit heel fijn snijden en in schaaltje doen.Rode peper,sjalot en tomatenpuree [roger vinger

Borrelhapje 16stuks
een voorgerecht