Citeren07.10.20110 likes
300gr.Broccoli {biologisch}
1stuk,ui {biologisch
2 stuk, kippenboulontalbletten
200gr. Zalmsnippers [duurzaam]
1.schil en was de ui en broccoli en snijd deze in stukjes,
2.verhit een scheutje olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui goudbruin,
3.voeg broccoli toe en schenk er 1 literwater bij,
4,verkruimel de bouiontalbletten erboven en breng het geheel aan de kook,laatde soep met de deksel op de pan op een laag vuur 15 min. doorkoken,
5,pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met kruiden,garneer de soep met de zalmsnippers en verwarm deze in 1 min.mee
voor 4 p.p
eetsmakelijk
1stuk,ui {biologisch
2 stuk, kippenboulontalbletten
200gr. Zalmsnippers [duurzaam]
1.schil en was de ui en broccoli en snijd deze in stukjes,
2.verhit een scheutje olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui goudbruin,
3.voeg broccoli toe en schenk er 1 literwater bij,
4,verkruimel de bouiontalbletten erboven en breng het geheel aan de kook,laatde soep met de deksel op de pan op een laag vuur 15 min. doorkoken,
5,pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met kruiden,garneer de soep met de zalmsnippers en verwarm deze in 1 min.mee
voor 4 p.p
eetsmakelijk
