Citeren07.03.20060 likes
Speciaal voor shir
Benodigdheden:
- 200 gram witte basterdsuiker
- 2 eieren
- 4 eetlepels cacao
- 250 gram boter
- 250 gram biscuitkoekjes (theebiscuit, droge koekjes )
- cakevorm
- mengvorm
Bereidingswijze:
-Smelt de boter tot deze zacht is, dus niet helemaal. Laat de boter even afkoelen.
- Roer de eieren, de suiker en de cacao tot een romige massa
- Voeg aan deze massa de afgekoelde boter toe
- Breek de koekjes in stukjes... (ben je wel even mee bezig ) niet te kleine stukjes..
- Doe de koekjes onder de massa scheppen met een lepel
- Vet de cakevorm in, of gebruik aluminiumfolie
- Hele mikmak in de cakevorm.. wel even fatsoenlijk aanduwen ivm de koekjes...
- en dan de koelkast in...
Ik laat het meestal een dagje in de koelkast staan...
Smullen maar..... is wel verslavend hihi en lekker!!!!
Benodigdheden:
- 200 gram witte basterdsuiker
- 2 eieren
- 4 eetlepels cacao
- 250 gram boter
- 250 gram biscuitkoekjes (theebiscuit, droge koekjes )
- cakevorm
- mengvorm
Bereidingswijze:
-Smelt de boter tot deze zacht is, dus niet helemaal. Laat de boter even afkoelen.
- Roer de eieren, de suiker en de cacao tot een romige massa
- Voeg aan deze massa de afgekoelde boter toe
- Breek de koekjes in stukjes... (ben je wel even mee bezig ) niet te kleine stukjes..
- Doe de koekjes onder de massa scheppen met een lepel
- Vet de cakevorm in, of gebruik aluminiumfolie
- Hele mikmak in de cakevorm.. wel even fatsoenlijk aanduwen ivm de koekjes...
- en dan de koelkast in...
Ik laat het meestal een dagje in de koelkast staan...
Smullen maar..... is wel verslavend hihi en lekker!!!!