Forums  ›  Gerechten  ›  Nagerechten
 

Aardbeienbroodpudding

Advertise here!!

Citeren22.04.20070 likes
Je hebt nodig:

500 gram aardbeien, 10 sneetjes witbrood (liefst van gisteren), 100 gram suiker, 1/8 liter slagroom en 2 eetlepels suiker.

Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Stoof ze met suiker in een bodempje water gaar. Roer zo min mogelijk, het mooiste is als de vruchten heel blijven. Leg in een glazen schaal eerst een laag aardbeien, dan een laag witbrood zonder korst, dan weer een laag aardbeien enz. Houd de broodlagen dun. Verdeel het vocht over de pudding en dek af met en laag brood. Leg een schotel, bord of plank op de pudding en daarop een gewicht, bijvoorbeeld een blik doperwten. Laat de pudding zo een paar uur in de koelkast staan. Serveer de met de 2 eetlepels suiker stijfgeklopte slagroom er apart bij.

groetjes & xxxxxxsjes
nice
Citeren25.07.20090 likes
klinkt erg lekker;)
Citeren26.07.20090 likes
klinkt idd erg lekker.. maar om dat nu te doen met witbrood van 21 april 2007...
Mja,zal het binnenkort gaan proberen
Citeren26.07.20090 likes
22 april 2007 is lang geleden is het nog goed!!
Forums  ›  Gerechten  ›  Nagerechten

Adverteer hier