chatten

Chatten

Chatten is een leuke manier om in contact te komen met andere mensen uit bv jouw regio. Maar op Kletsen.com kun je ook gratis chatten met andere Nederlandstalige mensen van over de hele wereld. Kletsen.com is de ideale plek om te chatten met vreemden en zo nieuwe vrienden te maken. Behalve uit Nederland zien wij dan ook vele nieuwe bezoekers uit Belgie, Suriname en de Nederlandse Antillen. Echter, om te chatten moet je wel zijn ingelogd en is registratie dus verplicht.

Chatten zonder registratie

Omdat over de jaren is gebleken dat het chatten zonder registratie wel heel vreemde mensen aantrekt, is die optie niet langer aanwezig. Chatten kan dan ook alleen na je gratis registratie. Uiteraard betreuren wij het ongemak voor hen die wel op een normale manier gebruik maakten van onze chat, zonder te zijn geregistreerd. Echter is gezelligheid voor ons belangrijker dan het gemak. Hier staat tegenover dat zowel het registreren als uitschrijven zeer eenvoudig is. Bovendien bewaren wij geen persoonlijke gegevens na het uitschrijven!

Chatten met vreemden

Indien je niet zo thuis bent in de wereld van chat, zal alles nog wel een beetje vreemd zijn. Iets typen tegen totaal onbekenden en dan nog antwoord krijgen ook. Omdat registratie verplicht is heeft iedereen een eigen profiel en ben je niet helemaal aan het chatten met vreemden. Door het aanmaken van een profiel kun je namelijk meer over jezelf vertellen en zo makkelijker in contact komen met andere mensen. Chatten en vrienden maken doe je dan ook op Kletsen.com.