Forums  ›  Gezellig Kletsen.com  ›  In de Wandelgang
 

NEDERLAND GEEFT LIMBURG TERUG AAN BELGIË

Advertise here!!

Citeren16.04.20150 likes

Nederland staat de provincie Limburg af aan België. Per 1 juli wordt de provincie samengevoegd met de Belgische provincie met dezelfde naam. Dat heeft het kabinet vanmiddag in een spoedzitting besloten.

LimburgBijBelgie

Ambtenaren van het ministerie van Binnenlandse Zaken studeerden al enige jaren op een mogelijkheid om van Limburg af te komen. Vorige week werd een half vergane landkaart uit 1612 gevonden waarop slechtzienden met enige fantasie zouden kunnen zien dat de provincie bij België hoort. Het ministerie vindt dit voldoende aanleiding om aan te nemen dat Limburg abusievelijk als provincie van Nederland wordt gezien.

De Belgische regering heeft aangegeven dat ze eigenlijk niet op Limburg zitten te wachten. “Dat is niet ons probleem”, aldus premier Mark Rutte. “Limburg hoort bij België en niet bij ons. Op 1 juli verzetten we de grenspalen en daarmee is voor ons de kous af.”

http://globaalnieuws.nl/

Ik heb limburgers altijd al belgen gevonden :P

Citeren17.04.20150 likes

als dit zou gebeuren zouden de nederlands limburgse mensen hun ogen niet geloven wat ze maar moeten betalen aan gezondheidszorg en aan belastingen enz.... daar worden de andere nederlanders dan wel jaloers op hahahahaha....

want gewone gezondheidszorg is 15euro per kwartaal (alles in begrepen dokter, specialisten, tandarts, orthodont, fysio, enz...)

ziekenhuisverzekering ligt aan de leeftijd maar is ook niet zo duur, iemand van rond de 40 jaar betaald ongeveer 30euro per kwartaal...

de belasting in be is 2/3 minder dan in nederland wat je maar moet betalen... 

en dat geld nog wel voor nog wel dingetjes verzekeringen enz...

dus wie is hier nu slim...

hahahahahahahaha

o_-
Citeren20.04.20151 likes

Voor het gemak, Noord-brabant en stukje Gelderland er ook maar bij gedaan?

Zegt meer over de topografische vermogens van degene die het plaatst :P

Citeren21.04.20150 likes

Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen ... mooi nummer :)

Citeren24.04.20150 likes

mooi gezegd babs... we hebben zelfs geen grenzen meer want bijna alle grenzen zijn open... vrije doorgangen...

o_-

Adverteer hier