Chatten en Vrienden maken doe je op Kletsen.com - De Chat voor Nederland en België

Foto's
Nieuw · Populair
 
Forum Posts

en ja hoor het kletscafe is weer geopend forums meest succesvolle topic bestel hier uw drankje of hapje aan de bar by de ober en maak ondertussen effe een praatje ...
17 posts · last reply by autofreak · Gezellig Kletsen.com » Gezellig Kletsen.com
2016-10-22 16:34:40

brum ...
24 posts · last reply by GirlMarielle · Gezellig Kletsen.com » Gezellig Kletsen.com
2016-10-21 21:24:54

. ...
10 posts · last reply by butterfly_demon · Gezellig Kletsen.com » Gezellig Kletsen.com
2016-10-21 09:45:09

aardbeien jammmieeeeeeeeeeee ...
662 posts · last reply by butterfly_demon · Spelletjes » Forum spelletjes
2016-10-21 09:12:38

haha een nieuwe, deze vraag werd mij gisteravond gesteld, ik dacht daar maak ik een topic van. het zou bv een mede chatter kunnen zijn of misschien een artiest. ik zou wel is een beschuitje willen eten met bon jovi ...
737 posts · last reply by Nksn · Spelletjes » Forum spelletjes
2016-10-21 02:58:54

Chatten met Mensen in Jouw Regio?

Chatten doe je op Kletsen.com, de chat voor Nederland en België.

Op Kletsen.com kun je gratis chatten met bv andere mensen uit jouw regio. Schrijf je gratis in en ontmoet leuke mensen van jong tot oud, op de beste chatsite van Nederland en België. Online nieuwe vrienden maken was nog nooit zo makkelijk en leuk. Probeer het zelf en chat mee over de meest uiteenlopende onderwerpen. Iedereen is welkom maar je moet je wel eerst registreren. Mensen die zich niet aan de Normen en Waarden houden, worden voor enige, of langere tijd van de site geweerd.

Kletsen.com is een chatsite en geen datingsite.

Op Kletsen.com kun je eenvoudig nieuwe vrienden maken, maar indien je op zoek bent naar een date, zie dan ons overzicht van datingsites voor Nederland en België. De meeste van deze datingsites hebben een eigen chat en bij alle vermelde websites is het aanmelden gratis. Zo kun je zonder risico eerst kijken of de desbetreffende datingsite iets voor je is. Bovendien kom je zo in contact met andere mensen die ook opzoek zijn naar een date en vind je op deze manier dus sneller een geschikte partner. Dit geeft de mensen hier de kans te praten over andere onderwerpen, dan daten.

Chatten met vreemden

Chatten is een leuke manier om in contact te komen met onbekenden, maar het moet wel veilig zijn. Daarom doet wij er alles aan om het chatten op Kletsen.com zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. Zo hebben wij enkele jaren geleden het geverifieerd lidmaatschap opgezet. Door je te laten verifiëren weten andere mensen dat je de persoon bent, die je zegt dat je bent. Mensen die hun profiel laten verifiëren krijgen bovendien meer mogelijkheden op de site, zoals webcam en voice chat. Behalve de extra mogelijkheden kom je als geverifieerd lid ook sneller in contact met andere leden en blijft Kletsen.com een nette chatsite voor jong en oud. Verifiëren is niet verplicht en je kunt ook gewoon gratis chatten, na je bevestigde registratie. Indien je wilt chatten zonder registratie kan dat dagelijks tussen 16.00 uur en middernacht in een beperkte chatomgeving.

Kletsen.com is meer dan alleen een chatbox

Op Kletsen.com kun je meer dan alleen maar chatten. Zo biedt Kletsen.com je de mogelijkheid om een uitgebreid profiel van jezelf aan te maken, incl. foto's en video's. Voor wie dit zichtbaar is, dat bepaal jij! Je kunt namelijk eenvoudig privacy groepen aanmaken en je profiel, foto's, video's en andere data aan een privacy groep toekennen. Ook biedt Kletsen.com je de mogelijkheid spelletjes te spelen met andere leden. Het lid met de hoogste score aan het eind van iedere week krijgt van ons een VIP lidmaatschap*. Nieuwe mensen leren kennen was nog nooit zo leuk. Als je zo geen vrienden maakt...

Schrijf je gratis in en kom in contact met andere Nederlandstalige mensen uit je eigen omgeving, maar ook de rest van de wereld. Zo zien wij behalve uit Nederland en België ook vele bezoekers van De Nederlandse Antillen en uit Suriname.

Eerst ben je aan het chatten met vreemden en voor je het weet heb je nieuwe chatvrienden gemaakt. Chatten en nieuwe mensen ontmoeten doe je op Kletsen.com - De Chat voor Nederland en België!